Шефът на ПФК Созопол Румен Димов обяви, че целта минимум

...
Шефът на ПФК Созопол Румен Димов обяви, че целта минимум
Коментари Харесай

Румен Димов: Созопол е в криза на резултатите

Шефът на ПФК Созопол Румен Димов разгласи, че задачата най-малко в идващите 3 мача е спечелването на шест точки. Той разяснява, че тимът е в рецесия на резултатите и чака това да се промени.

" Загубихме в три срещи подред. Това се отрази отрицателно и на класирането ни. Преди това бяхме в серия от пет мача без загуба. Криза на резултатите. Работим всички, с цел да излезем от това състояние. Очаквам и се надявам в идващите три мача да вземем шест точки. Ако това стане, ще зимуваме по-спокойно. Вече мислим и за селекция. Правим разбори и ще вземем отношение. През лятото в тима имаше много промени. Напуснаха играчи, привлякохме други. Имаме и едно съществено подмладяване. Във Втора лига е мъчно единствено с млади футболисти. Търсим някакъв баланс, имам вяра че ще го намерим. Не приехме оставката на Маргарит Димов, тъй като не желаеме да действаме по инерция. Знаем той какво дава, по какъв начин се труди и какъв брой милее за клуба.

Надявам се да останем в професионалния футбол. Вече дълги години играем там и мисля, че на Созопол не приляга да бъде в по-долна дивизия. При нас обаче нищо не е непременно. Всеки работи и дава от себе си, с цел да се развиваме ". разяснява Димов за сътрудниците от " Кота спорт ".
 Ръководството на Созопол не одобри оставката на треньора
Ръководството на Созопол не одобри оставката на треньора

Маргарит Димов ще продължи да управлява тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР