Шефът на Пътна полиция в ПУ на МВР -

...
Шефът на  Пътна полиция в ПУ на МВР -
Коментари Харесай

В Struma.com! След разследване на Вътрешна сигурност: Уволниха дисциплинарно катаджия №1 в Петрич

Шефът на " Пътна полиция " в ПУ на Министерство на вътрешните работи - КАТ С. Манчев е уволнен дисциплинарно, това научи struma. com от свои източници. До фрапантната мярка се е стигнало след следствие на Вътрешна сигурност, което открило груби нарушавания в работата на катаджия №1, свързани с издаването на наказателни постановления и регистрацията на коли.

Разследването е почнало преди няколко месеца във връзка постъпили сигнали, свързани с активността на Манчев, които са предадени за инспекция във вътрешна сигурност. Заключенията на проверяващите са докладвани на Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев, който преди дни подписа заповедта му за уволняване.

Манчев е дълготраен чиновник в КАТ Петрич, а повече от 10 години е началник на " Пътна полиция " в локалното полицейско ръководство.Това не е единственият чиновник на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, обект на следствие на Вътрешна сигурност- Благоевград. Няколко тъжби за груби нарушавания в работата на служители на реда са обект на инспекция и от основната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София,както и от инспектората на Министерство на вътрешните работи, за тях ще съобщим скоро.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР