Шефът на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф

...
Шефът на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф
Коментари Харесай

Разкриха защо Хамилтън е подписал само за една година

Шефът на тима на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф изясни за какво новият контракт на Люис Хамилтън е с дълготрайност от единствено една година.

След като след дълги месеци на спекулации и договаряния, по-рано през днешния ден Хамилтън преподписа за още един сезон с немския отбор, като това ще е негов девети подобен с „ Черните стрели “.

Причината за тази дълготрайност на контракта е желанието на Волф и седемкратния международен първенец да имат повече време за договаряния преди подписването на по-дългосрочно съглашение.

„ Заедно взехме решение договорът да е единствено за една година. На първо място имаме големи промени в разпоредбите за 2022. Ние желаеме да изчакаме и развиването на нещата в свето с ковид пандемията. Отделно и договарянията за тази договорка доста се забавиха. Искахме да дискутираме контракта сред двете надпревари в Бахрейн предходната година, само че тогава Люис се разболя. В последна сметка започнахме договарянията малко преди Коледа. Затова беше значимо да сключим някаква договорка допустимо най-бързо. В този ред на мисли ние взехме решение да отложим договарянията за 2022-а на по-късен стадий и в този момент да подпишем единствено за 2021-а “, съобщи австриецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР