Шефът на ОСК Левски Бранимира Цветанова обяви, че няма интерес

...
Шефът на ОСК Левски Бранимира Цветанова обяви, че няма интерес
Коментари Харесай

Левски няма интерес към сливане с Левски Лукойл

Шефът на Общо събрание на колегиите Левски Бранимира Цветанова разгласи, че няма интерес от страна на съществуващия баскетболен Левски към обединяване с нововъзникналия Левски Лукойл. В момента съществуват два клуба на сините, като този на Юлия Боянова има представители единствено при юношите.

“Никой от Лукойл не е приказвал с Общо събрание на колегиите Левски или пък с президента на баскетболния Левски за сливане. Сливане на Левски с Левски 2014 не се планува. Ситуацията даже е занимателна.
Представете си, че в този момент ние желаяме да създадем отбор Лукойл Академик и да кажем, че сме еди-колко си пъти първенци на страната. Може да го създадем, само че няма да дава отговор на истината, нали по този начин? Левски не е закрит, че да се приказва, че Левски 2014 е негов правоприемник и взема купите му. В този ред на мисли разбирам болката на Любомир Минчев. Той сподели, че Левски 2014 не е неговият Левски, и е прав.

От друга страна, аргументът, дали той има висше обучение или не, няма никакво значение в тази ситуация. Не е нуждо да си висшист, с цел да занеш, че си има действителен Левски. В интерес на истината поисквам триумф на Тити Папазов и Левски Лукойл. Дано в миналото този клуб доближи триумфите на Левски”, разяснява Цветанова пред " Тема Спорт ".

От Общо събрание на колегиите Левски разкриха, че ще се опитат да създадат мъжки тим Левски и с любознание чакат към кой клуб ще се извърнат почитателите.

Президентът на Лукойл Валентин Златев призна през предходната седмица, че не е осведомен с проблема, само че прегърна концепцията да му се постави край, като се обединят двата баскетболни клуба с името Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР