Шефът на най-голямата руска банка Сбербанк, Херман Греф, не успя

...
Шефът на най-голямата руска банка Сбербанк, Херман Греф, не успя
Коментари Харесай

Шефът на най-голямата руска банка не успя да запали новата Лада при представянето ѝ

Шефът на най-голямата съветска банка Сбербанк, Херман Греф, не съумя да възпламени новата Lada Aura. Това стана на представянето ѝ от изпълнителния шеф на АвтоВАЗ Максим Соколов.

Lada Aura на процедура е първокласната версия на седана Vesta. Тя е рекламирана като " автомобил за предприемачи и държавни чиновници ". Моделът направи формалния си дебют на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург.

Новата Lada е оборудвана с 1.8-литров 4-цилиндров мотор с мощ от 122 конски сили. Той е комбиниран с автоматизирана скоростна кутия. Интериорът е удобен, с кожен салон и голям брой екстри. На централната подпора има огромен екран, а откъм гърба има много свободно място за краката на пасажерите.

Автомобилът получи доста положителни мнения, преди в него да седне шефът на най-голямата съветска банка. Греф изглеждаше очевидно обезпокоен от невъзможността да възпламени автомобила след 2 опита. Неговите помощници отвориха капака на колата, а на помощ се притича финансовият министър на Русия - Антон Силуанов. Именно той възпламени новата Lada.

Проблемът се оказва много обикновен. Греф се пробвал да започва колата, до момента в който лоста на скоростната кутия бил в режим Drive. Когато той пробвал да възпламени автомобила се задействал имобилайзера - отбраната против пускане на мотора. Всъщност, повода новата Lada да не започва, се оказват изрядно работещите й системи, разясняват от съветските автомобилни уеб сайтове. Новата Lada Aura запалила незабавно, когато скоростния лост бил подложен на P.

АвтоВАЗ възнамерява да стартира производството на най-луксозния седан в историята си през 2024 година Цената на Lada Aura ще бъде към 2 милиона рубли или към 42 500 лв.. Целта е автомобилът да размени доста от служебните коли в Русия, които нормално са на западни или японски марки, написа dir.bg.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР