Шефът на Народното събрание Димитър Главчев и знакови депутати, както

...
Шефът на Народното събрание Димитър Главчев и знакови депутати, както
Коментари Харесай

Герберите застанаха зад Делян Добрев

Шефът на Народното събрание Димитър Главчев и знакови депутати, както и структури на ГЕРБ от страната застанаха зад Делян Добрев, който разгласи през днешния ден, че се отдръпва от политака.

" Делян Добрев е измежду главните създатели на концепцията за саниране на многофамилни жилища, както и за понижаване на административната тежест. Просто обстоятелства.... ", написа Главчев във " Facebook ".

" Морал и достолепие са категории. Тежки категории. Категории, в които не могат да се бият всички. Делян Добрев да вземем за пример сподели, че на кръга и на живота, и на политиката е спечелил златни пояси и в двете, като без капка терзание преодолява всеки съперник, който опита да оспори купите му по чест. От друга страна обаче имаме и други първенци. Такива по низост и дебелоочие. Те имат платинени, обсипани със скъпоценности оценки. Е да, с кафяв колорит, само че несъмнено си проличава, че са изпечени, подчертани мерзавци. Няма неточност. Тези същите през днешния ден си, мислят че са победили над Делян. ХА-ХА-ХА! И в този момент, с цел да ме схванат калните одежди вярно - следва ви да видите в действителност кой кум, кой сват, кой на булката брат. ", разяснява Георг Георгиев.

Не одобрявам оставката на Делян Добрев, като депутат! Ще гласоподавам срещу! ", безапелационна бе Десислава Атанасова.

Ето и мнението на ГЕРБ-София: " Единственото нещо, от което се нуждае злото, с цел да победи, е положителните хора да не вършат нищо. (Едмънд Бърк).

Водени от вярата, че за справедливостта би трябвало да се борим, Ние, членовете и управлението на ГЕРБ-София, показваме цялостната си поддръжка към нашия другар, съидейник и сътрудник Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и заслужен човек, беше заставен да се отдръпна от политиката посредством клюки и откровени операции.
Не подлагаме под подозрение, че Делян ще завоюва правосъдните борби за истината, които му предстоят. Не подлагаме под подозрение и неговата непорочност. Но за нас е неприемливо да останем безучастни по отношение на следващия опит за оклеветяване на един чист човек от страна на “другарите” от Българска социалистическа партия.

Тези, които доведоха България до няколко национални произшествия, да бъдат морални съдници, е мерзко и неприемливо. Още по-недопустимо е поради лъжите на подлите, да си потеглят почтените.

Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди мощен и докажи чистотата ти с наличието и дейностите си, а не с твоето неявяване! Бъди корав в битката против злото от ляво, което към този момент близо век мъчи България! Ние заставаме паралелно с теб и ще те поддържаме в твоята борба. Защото истината е една и тя ще излезе нескрито.

От: Заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова Областния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов Народните представители от ГЕРБ в София Общинските съветници от ГЕРБ в Столична община Районните кметове от ГЕРБ е София Членовете и симпатизантите на ГЕРБ-София ".

Позиция даде и ГЕРБ-Разград, която ви предоставяме:

До Изпълнителната комисия на Политическа партия Герб Декларация от членовете на регионалната конструкция на Политическа партия Герб - Разград Ние, членовете на регионалната конструкция на Политическа партия Герб Разград, изрично заставаме зад нашия сътрудник и депутат Делян Добрев.

Ценим високо неговата морална постъпка, само че показваме несъгласието си обикновени внушения от страна на Българска социалистическа партия да стават мотив, един потвърдено почтен и честен човек да им става пленник. В политиката доверието е от основно значение и Делян Добрев е потвърдил, че може да го печели. Заради доверието на тези, които го избират, си коства да се противопоставим на всички опити за неговото очерняне.

Делян Добрев е човек с безспорни качества и подготвеност, морал и почтеност и нелепи изказвания не могат да им опонират! Делян Добрев има нашата поддръжка! Призоваваме управлението на Политическа партия ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР