Шефът на Mitsubishi Oz подкрепя връщането на емблематичния голям 4x4

...
Шефът на Mitsubishi Oz подкрепя връщането на емблематичния голям 4x4
Коментари Харесай

Прероденото Mitsubishi Pajero набира скорост

Шефът на Mitsubishi Oz поддържа връщането на емблематичния огромен 4x4 SUV Pajero, само че желае освен това от метафоричен Y63 Nissan Patrol

Сивите номади ликуват! Завръщането на именитото Mitsubishi Pajero набира скорост.

А шефът на Mitsubishi Австралия Шон Уесткот въодушевено поддържа вероятността за огромен SUV 4x4 в локалната гама.

" Има място за това ", сподели той.

Много обичаният Mitsubishi Pajero беше спрян от произвеждане в Австралия през 2022 година след 39 години, четири генерации, само че може да се върне още веднъж през 2025 година въз основата на същата нова платформа като идния Y63 Nissan Patrol.

Най-важното е, че Mitsubishi акцентира, че новото Pajero ще бъде негова лична разработка, а не просто преименуване на Y63 Patrol на колегата на Nissan, който дава обещание да бъде софтуерен скок напред от сегашния Y62, когато бъде пуснат на пазара през 2024 година

 width=

Това значи, че действителната вероятност Pajero да одобри новото потомство P2-базирана plug-in хибридна система за тежкотоварни 4x4s Mitsubishi удостовери, че се развива.

Mitsubishi е разгласен за водач в развиването на PHEV в границите на съюза с Nissan и Renault.

Преродено Pajero ще се причисли към идващото потомство основано на UT Triton Mitsubishi Pajero Sport, което би трябвало да се появи през 2025 година в ужасно 4x4 SUV партньорство за Mitsubishi в Австралия.

Времето за идване на нови Pajero и Pajero Sport се основава на диаграма, оповестена от Mitsubishi Motors през март като част от оповестяването на бизнес проекта Challenge 2025.

Той демонстрира триредов SUV, идващ в края на 2024 г./началото на 2025 година, и модел, наименуван PPV (Pick-up основан пътнически автомобил), който е идващият Pajero Sport, идващ през 2025 година

 width=

Последният от поредицата позитивни мнения за вероятностите за преродено Pajero пристигна от Westcott предходната седмица в изявление за carsales.

Запитан дали би желал да види огромен SUV като този, посочен в Challenge 2025, да пристигна в Австралия, Уесткот сподели: " Да, бих желал да го видя, имам вяра, че има място на австралийския пазар за него.

 width=

" Австралия е страна, която харесва огромните си SUV коли ", добави той.

" Вярваме, че има място за това на пазара, нашата компания-майка има вяра, че има място за това. "

Запитан дали желае този модел да се споделя Pajero, Уесткот се подчини на мненията, направени от световния началник на Mitsubishi Такао Като.

" Ще изтъквам нашия световен основен изпълнителен шеф, който сподели, че Pajero е доста скъп и доста мощен модел и с каквото и да го сменяем, ще би трябвало да бъде доста мощен и доста важен ", сподели Уесткот.

" Много съм склонен с нашия световен основен изпълнителен шеф. Той и аз сме доста добре настроени. ”

На въпроса дали преродено Pajero ще бъде Y63 Patrol с нова марка, Уесткот отговори: " Не бих предположил нищо. "

След това той още веднъж се базира на Като и неговата декларация, че Mitsubishi ще резервира личната си еднаквост, макар че споделя платформи с сътрудниците в алианса Nissan и Renault.

" Ние можем и ще преименуваме коли там, където би трябвало, само че както направихме с [Mitsubishi] Outlander и [Nissan] X-TRAIL, можете да видите, че това е характерно Mitsubishi и ние споделяме платформа и явно това е преимуществото на съюз за нас. "

Уесткот продължи да акцентира смисъла на избора на задвижване за своите бъдещи огромни SUV и Mitsubishi Triton ute. Това има резонанс с Outlander и X-TRAIL, тъй като те споделят базова технология на мотора, както и платформи, само че се разграничават, когато става въпрос за хибриди.

Единственият доказан мотор за Y63 Nissan Patrol до момента е 3,3-литров туин-турбо бензинов V6, само че Nissan съобщи, че може да разчита на Mitsubishi за различно задвижване.

" Това, където желаеме да отидем, е да разгледаме задвижванията и да подобрим и разберем накъде върви светът ", сподели Уесткот.

" Трябва да понижим излъчванията в международен мащаб, всички ние носим тази отговорност и нашият фокус е върху приемането на по-ефективни задвижващи системи в тези транспортни средства. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР