Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф заяви днес,

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф заяви днес,
Коментари Харесай

В Мерцедес няма да променят решението си за W14

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф съобщи през днешния ден, че отборът не си е трансформирал проектите по отношение на модернизирането и промяната на W14, макар мощното показване на Джордж Ръсел и Люис Хамилтън. Двамата се класираха втори и трети в квалификацията за Гран При на Австралия, а при започване на сезона Волф изясни, че би трябвало да бъде заменена концепцията на автомобила, който ще употребява Мерцедес.

“Трябва да имаме разумен метод - съобщи Волф. - Нашият автомобил има голям капацитет, който може да бъде отключен, само че също по този начин би трябвало да мислим и в средносрочен и дълготраен проект. Дали ще запазим концепцията с нулевите въздушни кутии в тази ситуация няма значение. Трябва ни повече аеродинамично прилепяне - това е слабото място на W14. ”

Волф добави, че се надявам развиването на колата да продължи по този метод и в резюме изясни, че W13 предходната година е бил с прекомерно невисок под, а в този момент W14 е основан с по-висок под и водачите към момента не разполагат с това, което желаят.
 Ръсел желае от Мерцедес борба с Верстапен Ръсел желае от Мерцедес борба с Верстапен
“В момента не се борим за победи - е мнението на Волф. - Трябва да действаме малко по малко, Ред Бул към момента са пред нас и имат преимущество, в спортно движение те са най-бързи. Ние ще ги гоним и ще забележим какво ще отмъкнем. ”
 Хамилтън: Не чакахме този резултат Хамилтън: Не чакахме този резултат
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР