Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф заяви, че

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф заяви, че
Коментари Харесай

В Мерцедес не мислят за пилотския състав за 2019-а

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф съобщи, че отборът към момента не се тревожи за пилотския състав за по-следващия сезон. По този метод австриецът опита да пресече спекулациите, че договорът на Валтери Ботас е бил продължен за по-дълъг период.

В течение на завършилата към този момент акция финландецът подписа съглашение, което ще го остави съотборник на Люис Хамилтън най-малко до края на 2018-а. В същото време се роят и клюки в друга посока – че през 2019-а паралелно до четирикратния международен първенец ще кара Естебан Окон. Французинът е добре прочут на тима, защото мина през младежката обучителна стратегия на Мерцедес.

„ Естебан е един от нашите водачи и затова попада в сметките, само че тимът с цялостния си потенциал застава зад Валтери”, разяснява Волф. „ Ако стартираме да мислим за други водачи, това би означавало, че не сме на 100 % зад Ботас. Мога да ви уверя, че всички тук – от борда на шефовете до редовите чиновници – желаят Валтери да успее. Заедно с Люис това са нашите водачи и ние не мислим за други”, добави Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР