Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф призна, че

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф призна, че
Коментари Харесай

Шефът на Мерцедес: Донякъде съчувствам на Ферари

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф призна, че до момента в който неделния резултат от Гран При на Сингапур е бил страховит за тима му, то в него остава и мъничко състрадание към съперника Ферари, който загуби и двете си коли на старта.

Ферстапен: Фетел ме притисна, не направих нищо погрешно

След доста слаба съботна подготовка германците се бяха подготвили, че задачите в старта на „ Яс Марина” ще бъдат сведени до минимизиране на провалите. Дуото на Ферари Себастиан Фетел и Кими Райконен дружно с водача на Ред Бул Макс Ферстапен обаче заформиха величествен случай в първия завой, като тримата отпаднаха единствено в границите на секунди. Това разреши на Хамилтън да завоюва несмущаван и по този начин да усили фрапантно преднината си пред Фетел до 28 точки.

Хамилтън: Надявах се, че Фетел няма да ме удари

Кими след конфликта: Стартирах чудесно, само че ме удариха

„ Сутринта си говорихме за минимизиране на провалите, а в последна сметка си тръгнахме с първо и трето място от Сингапур”, разяснява Волф. „ От наша позиция – това е страховит резултат.”

„ Предвид случилото се обаче няма по какъв начин да не съчувстваме най-малко малко на Ферари. Бил съм в обстановка, при която губим и двете си коли, тъй че знам какъв брой извънредно може да бъде това”, сподели Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР