Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф потвърди, че

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф потвърди, че
Коментари Харесай

В Мерцедес знаят кой ще е съотборник на Люис

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф удостовери, че отборът към този момент е решил кой ще партнира на Люис Хамилтън след края на сезон 2021, само че отхвърли да заяви какво е решението. Световният първенец неотдавна преподписа със „ стрелите “ за още 2 години, само че към момента няма изясненост с кого ще кара в отбора – Валтери Ботас или Джордж Ръсел.

Все отново, Волф изясни, че ще помогне на този, който не получи мястото в Мерцедес да си откри различен отбор във Формула 1 и да остане в шампионата.

„ Ще забележим какво решение ще вземем или към този момент сме взели, само че още няма да го оповестяваме “, изясни Волф.

„ За страдание, нямам вести по тази тематика. Не е по никакъв начин елементарно да кажеш на който и да е, че няма да работите дружно. Това е един от тези диалози, които не ти се желае да започваш. Но на мен работата ми е такава, постоянно ми се постанова да повеждам неприятни диалози “, измъкна се австриецът.

Британската преса от известно време насам намерено лобира за промяната на Ботас с Ръсел, само че Хамилтън на няколко пъти съобщи, че желае Валтери да остане и го назова „ най-хубавият съотборник”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР