Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф обяви, че

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф обяви, че
Коментари Харесай

Волф: Договорът на Люис е готов!

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф разгласи, че на процедура новият контракт на Люис Хамилтън с отбора е подготвен и всички условия по него са контрактувани.

Настоящият договор на 7-кратния международен първенец с Мерцедес изтича в края на този сезон, а Хамилтън и Волф приказват за подновяването му от есента на предходната година. След това пристигна началото на договарянията преди старта на сезона, само че до неотдавна се смяташе, че няма изключително сериозен напредък в полемиката.

Наскоро в английската преса се появиха информации за великодушна оферта от страна на Ферари към Хамилтън, само че водачът и Волф опровергаха тези спекулации.
 Бътън: Мерцедес ще заплати колкото би трябвало на Хамилтън Бътън: Мерцедес ще заплати колкото би трябвало на Хамилтън
„ Разбира се, че Люис няма да премине във Ферари – съобщи Волф пред английския Channel 4. – Договорът му е подготвен. Остана единствено да сложим датата и да го подпишем. ”
 От Мерцедес дадоха обещание още доста усъвършенствания за W14 От Мерцедес дадоха обещание още доста усъвършенствания за W14
Волф добави, че двамата с Люис безусловно не са имали време да се видят преди надпреварата в Монако, само че след Монте Карло графикът им е разрешил да прекарат повече време в разискването на последните детайлности и в този момент се чака датата, на която Мерцедес ще разгласи, че Хамилтън остава в отбора.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР