Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че отборът му приема

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че отборът му приема
Коментари Харесай

Волф: Гледаме сериозно на Ферари, Ред Бул, Макларън и Рено

Шефът на Мерцедес Тото Волф съобщи, че тимът му приема доста съществено съперниците си от Ферари, Ред Бул, Макларън и Рено и чака да се бори с тях за купата през идващия сезон.
През последните няколко години Сребърните стрели са недостижими както при водачите, по този начин и при конструкторите, само че през 2018-а противниците им може би ще им окажат някаква опозиция. Затова шефът на отбора е на мнение, че екипът му не би трябвало да се отпуска и да лежи на остарели лаври:

" Трябва да почитаме всеки тим и топ водачите. Приемаме Ферари, Ред Бул, Макларън и Рено съществено. Тези момчета са в положение да се борят в шампионата. Другите също могат да ни изненадат. Ако още веднъж успеем да си подредим нещата, както направихме през предходната година, ще печелим надпревари и ще се борим за купата ".

През новия сезон Мерцедес още веднъж ще разчитат на двамата си водачи Люис Хамилтън и Валтери Ботас - композиция, която съгласно Волф ще донесе триумфи на отбора от Бракли. Но дали ще се резервира и през 2019-а, към момента е рано да се каже.

" Засега съм удовлетворен от пилотското ни дуо и през тази година ще сме изцяло отдадени на тях. Не мога да не кажа обаче, че 2019-а ще е вълнуваща нова година. Някои млади водачи ще са натрупали опит и някои доста положителни, като Даниел Рикардо, ще са свободни. Сега чакаме да забележим по какъв начин ще се развие първата част от сезона, дали колата ни ще е задоволително мощна - сега това е единствената ни грижа. После ще проучваме и се надявам, че ще вземем вярното решение ", изясни Волф.

#AbuDhabiGP 46 days ago #F1Testing 46 days to go! pic.twitter.com/nsl7ea5wPz
— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) January 11, 2018
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР