Шефът на международната превозваческа и строителна фирма ПИМК Илиян Филипов,

...
Шефът на международната превозваческа и строителна фирма ПИМК Илиян Филипов,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ковчежникът на ГЕРБ в Пловдив изорал тонове подземни богатства

Шефът на интернационалната превозваческа и строителна компания " ПИМК " Илиян Филипов, апетитен от години за ковчежник на ГЕРБ в Пловдив, е изорал тонове подземни благосъстояния под носа на служебната държавна власт. 

Че компанията е направила впечатляващ по мащаби ров край Йоаким Груево и се е сдобила нелегално с гигантско количество пясък и трошляк стана ясно от запитване на депутата от Продължаваме промяната до служебния енергиен министър Росен Христов с въпрос за подхванатите от страната ограничения. 

" По сведения на повереното Ви министерство компанията е изкопала до река Въча в землището на село Йоаким Груево, област Пловдив, ров с огромни размери - към 43 дка и дълбочина 6-7 метра, който напълно попада в находището на подземни благосъстояния - пясъци и чакъли " Сухата вада ", като след изкопаването компанията е извозила добитите от нея пясъци и чакъли, които са с изключителна държавна благосъстоятелност ", припомня Дунчев. 

И желае да знае какви дейности е подхванала страната " ПИМК " на Филипов да изплати на България дължимото и в случай че това към този момент се е случило, то каква съответно е сумата. 

Припомняме, камион на компанията аргументи злополука с кортежа на президента Румен Радев през май предходната година. ПТП-то вкара персоналния доктор на президента в болница. Тогава в НСО стартира следствие за аргументите, в това число готвен атентат против главнокомандващия. 

Собственикът на компанията строи " Колежа " - стадиона " Христо Ботев " в града под тепетата. Около стадиите на построяването избухнаха редица кавги в последната година, в това число довели до напрежение от страна на почитателите на " канарите ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР