Шефът на McKinsey Боб Стърнфелс е изправен пред по-трудна от

...
Шефът на McKinsey Боб Стърнфелс е изправен пред по-трудна от
Коментари Харесай

Боб Стърнфелс е изправен пред опозиция за преизбиране като ръководител на McKinsey

Шефът на McKinsey Боб Стърнфелс е изправен пред по-трудна от предстоящото кандидатура за преизбиране след противоположната реакция на неговото преструктуриране на консултантската компания и закъснение на растежа.

Щернфелс не съумя да завоюва втори тригодишен мандат на първия кръг от гласуването за световен ръководещ сътрудник, откакто повече от половината от 750-те старши сътрудници на McKinsey избраха други претенденти като първи избор да ръководят компанията, съгласно хората осведомен с резултата.

С до три вероятни кръга на гласоподаване, Стърнфелс е необятно считан за любимец, само че процесът акцентира вътрешния спор по въпроси, вариращи от корпоративното ръководство до финансовите резултати на McKinsey. Ако не успее да завоюва болшинството от старшите сътрудници, Стърнфелс ще бъде вторият следващ водач, свален след един мандат.

Настоящи и някогашни сътрудници и други хора, осведомени с вътрешните полемики, показаха миналогодишните съкращения от 1400 бек офис чиновници като един източник на нестабилно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР