Шефът на Макларън Зак Браун разкри планираните от Либърти Медиа

...
Шефът на Макларън Зак Браун разкри планираните от Либърти Медиа
Коментари Харесай

Значителни промени в излъчването на Формула 1


Шефът на Макларън Зак Браун разкри плануваните от Либърти Медиа усъвършенствания при отразяването на Формула 1 както по малкия екран, по този начин и онлайн. По време на дългогодишното ръководство на Бърни Еклъстън Ф1 изостана доста в потреблението на новите медийни благоприятни условия. Сега новите притежатели се пробват наваксат и най-малко да приближат Ф1 до равнището на отразяване на останалите моторни спортове.

"Преди Коледа Шон Братчес презентира новата Ф1 комерсиална тактика пред всички тимове " описа Браун. Той добави, че предходната година са били тествани голям брой нововъведения, а от този сезон се чака обилни усъвършенствания. Те ще бъдат най-много в цифровото отразяване, само че и при телевизионното лъчение.

"Ще има нова Ф1 апликация за смарт устройства, онлайн стрийминг (ОТТ), а също така са заели Дейвид Хил. Той е един от най-хубавите иноватори в спорта по малкия екран и ще преразгледа графичните пакети и метода, по който се отразява всяко съревнование. "

Зак Браун добави още, че феновете ще видят огромни промени в ТВ предаването както по самата графика, по този начин и по самия метод, по който се предават надпреварите. Либърти са мислили и за това по какъв начин да въвлекат по-добре почитателите, тъй че да могат да се допрян по-близо до обичаните си тимове.

"Смятам, че през 2018 Формула 1 ще бъде показана по метод, както в никакъв случай до момента. Това ще притегли по-голяма и по-млада публика отпреди " приключи босът на Макларън.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР