Шефът на Макларън Рос Браун остана силно впечатлен от Ландо

...
Шефът на Макларън Рос Браун остана силно впечатлен от Ландо
Коментари Харесай

Рос Браун: Норис непрекъснато еволюира, страхотен талант е

Шефът на Макларън Рос Браун остана мощно впечатлен от Ландо Норис след представянето на английския водач в Гран при на Австрия. 21-годишният играч на Макларън взе четвърти подиум в кариерата си във втората конкуренция на пистата Ред Бул Ринг

„ Въз основа на целия уикенд Ландо е водачът на деня за мен. Той направи сензационна подготовка и ужасно съревнование по-късно “, съобщи Браун.

„ В тази надперевара имаше някои тежки решения за санкции и едно от тях бе на Ландо. Никой, в това число и стюардите, не желае наказания и мисля, че те ще бъдат обсъждани много дълго време. Същевременно обаче на пистата не може да има нерегулирана експанзия. Не желаеме да гледаме това. А намирането на баланс не постоянно е елементарно ", добави още той.

„ Макс Верстапен бе като машина още веднъж, само че съгласно мен Ландо се оправи много над опциите си понастоящем и това го отличи. Той бе високо скъп още при влизането си във Формула 1 и в този момент непрекъснато оправдава упованията. Непрекъснато еволюира и наподобява е направил сериозна стъпка. Норис е страховит гений. Благословени сме с водачите, които са в спорта сега. Люис [Хамилтън] е точката за съпоставяне, по-късно имаме Макс, Ландо, Джордж [Ръсел], Карлос Сайнц, Шарл Льоклер ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР