Шефът на Макларън Ф1 Зак Браун твърди, че отборът ще

...
Шефът на Макларън Ф1 Зак Браун твърди, че отборът ще
Коментари Харесай

Макларън ще изглеждат най-променени на старта на сезон 2018 във Ф1


Шефът на Макларън Ф1 Зак Браун твърди, че тимът ще претърпи най-голяма смяна от всички останали на стартовата решетка във Формула 1 за 2018. За предходната година отборът се беше насочил към черния цвят с оранжеви и бели детайли, като задачата беше да има освежаване след напускането на някогашния началник Рон Денис. Визията, обаче, не отговаряше на представянето, тъй че след разтрогването на връзките с Хонда, Макларън желаят нова смяна, която този път в действителност да онагледи началото на нова епоха.

"Колата няма да наподобява като миналогодишната " разкри Браун пред Аутоспорт. "Цялата ни марка, визията на Макларън ще се изкачи едно равнище нагоре, и това ще бъде доста вълнуващо. "

Той добави още, че към този момент са ясни упованията за това по какъв начин ще наподобяват конкурентните тимове, и се надява хората до оценят голямата разлика с Макларън. Браун сподели, че в последните години отборът е престанал да бъде водач и някак си са се слели с останалите. "Ние имаме потребност да излезем в Австралия и всички да кажат "Видяхте ли какво са създали Макларън? "

На въпроса дали ще се върнат към оранжевото вид "папая ", което се асоциира с ранните години от тяхната история, Браун отговори: "Ще има отпратка към предишното, само че още не сме прецизирали цветовете, тъй като това значително зависи от спонсорите. " Той призна, че за 2018 отборът е подписал с трима нови спонсори.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР