Шефът на Литекс Величко Дихонов се изказа остро срещу ЦСКА

...
Шефът на Литекс Величко Дихонов се изказа остро срещу ЦСКА
Коментари Харесай

Шеф в Литекс атакува остро ЦСКА 1948

Шефът на Литекс Величко Дихонов се изрече остро против ЦСКА 1948. " Оранжевите " надделяха " алените " с 1:0 и им нанесоха първа загуба през сезона.

" След подобен мач шаблонно ще кажа, че съм удовлетворен от момчетата. Най-вече, че показахме на този тим, аз ги назовавам " вредителите ", които пречат за огромното ЦСКА, показахме, че още са доста надалеч и да не се припознават с оня тим, който е на " Армията ".

Това няма да стане скоро, тъй като познавам притежателя на ЦСКА и знам, че ЦСКА рано или късно ще си отиде на мястото. Той устоя и този тим на Литекс, който го плюеха, само че в този момент потвърди, че е фактор и повторно ги побеждаваме в границите на две години.

Не съм в кухнята на нещата, давам отговор за моя тим, само че желаех да кажа тези неща, тъй като проследявам нещата във футбола. С един файтон хора желаят да смъкват цялата алена общественост. Това ме нервира. Дразни ме най-много поради управлението, което ръководи и си дава парите за ЦСКА. Рано или късно, когато даваш - ще вземеш.

Те са основани да пречат. Не са основани да се сплотяват. Те са основани да пречат на един от грандовете да не съществува, да крета, да претърпява и да вървят най-много делиорманските.

Като им виждам футболистите, половината им тим е от Лудогорец ", съобщи Дихонов пред " Спортал ".
 Литекс спря победната серия на ЦСКА 1948
Литекс спря победната серия на ЦСКА 1948

" Оранжевите " надделяха " алените " с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР