Шефът на културната институция Руски дом в Централноафриканската република (ЦАР)

...
Шефът на културната институция Руски дом в Централноафриканската република (ЦАР)
Коментари Харесай

Взривиха шеф на руска институция в Африка


" Шефът на културната институция " Руски дом " в Централноафриканската република (ЦАР) Дмитрий Ситий е настанен в локална болница в сериозно положение ", съобщи израелската медия нюзру.

" Според известие на организацията " Съюз на офицерите за интернационална сигурност ", оповестено в затворена група в съветската обществена мрежа " ВКонтакте ", тази заран шефът е получил пощенска пратка ", добави изданието.

" В колета е имало взривно устройство, което експлодирало в ръцете на ръководителя на " Руски дом ", уточни още основаната в еврейската страна медия.

" Пострадалият е приет в болница в здравно заведение в столицата на ЦАР Банги, " уточни още нюзру.

Справка на сподели: Сайтът на  Съюза на офицерите за интернационална сигурност има версии на три езика съветски, френски и британски. Основната цел на сдружението е промотиране на интернационалната сигурност, написа на страницата на организацията. От уеб страницата излиза наяве, че то се занимава с военно образование в ЦАР. На страницата на Съюза няма нито телефон, нито имейл, нито физически адрес. Единственият метод за връзка със сдружението е контактна форма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР