Шефът на КТ Покрепа обяви добра новина за българите.Доходите със

...
Шефът на КТ Покрепа обяви добра новина за българите.Доходите със
Коментари Харесай

Шефът на КТ Подкрепа: Доходите със сигурност ще растат

Шефът на КТ " Покрепа " разгласи добра вест за българите.

Доходите сигурно ще порастват. Това съобщи за " Денят онлайн " по Нова нюз президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" По-важният въпрос е по какъв начин ще порастват и дали ще е задоволително. Има граница, в която и приходите стартират да натискат инфлацията. Трябва да се откри допустима граница, което съгласно мен не е допустимо, тъй като никой не знае къде е мярката, къде е границата. Всеки дърпа чергата към себе си ", добави той, написа novini.bg.

Той означи, че политическата неустойчивост вреди на имиджа на България, защото тежестта на длъжностен министър не е същата като на постоянен. Манолов счита още, че решението за Шенген ще е главно политическо, не икономическо.

Президентът на КТ " Подкрепа " разяснява и пътя на страната ни към Еврозоната, като уточни, че в случай че критериите, в частност този за инфлацията, се съблюдаваха, то трябваше половината страни в Еврозоната към този момент да са отвън нея.  " Германия би трябвало да напусне Еврозоната, в случай че приказваме за инфлацията ", даде за образец той и отете, че инфлацията в България е по-висока от междинната за Европейски Съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР