Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и пиарката му Боряна Йотова

...
Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и пиарката му Боряна Йотова
Коментари Харесай

Само във Фрог: Шефът на КОНПИ и пиарката му да се разберат кой от двамата ни лъже

Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и пиарката му Боряна Йотова тотално се разминаха в схващанията си за това що е то служебна загадка. За това е хубаво да се разбета кой от двамата ни лъже.
От столичен вестник попитаха КОНПИ през днешния ден, какво се случва със съвещанието на Комисията във връзка с Иво Прокопиев и в стълът на PR-ти на Пламен Георгиев шумно бе произнесена следващата неистина. На въпроса на журналиската, в случай че хипотетично комисията реши въпреки всичко да приключи инспекцията, по какъв начин ще научи проверяваният, прес-гурото на Комисията Боряна Йотова изясни, че и това няма да научи. Разви тезата, че проверяваният въобще няма право да знае, че го ревизират, като се стимулира с прословутата служебна загадка в закона. Следва нов въпрос: " Но господин Прокопиев знае, дори го написа ", последва нов безразсъден отговор: " Но той знае от прокуратурата, не от КОНПИ ". Дари това е по този начин, госпожица Боряна Йотова няма по какъв начин да е наясно.

Проверка на Фрог нюз, обаче демонстрира, че Пламен Георгиев персонално е дал изявление на обичана негова пеевска медия на 13.02.2017 година, в която драговолно изнася информация, като на всеослушания издава обстоятелствата, че в Комисията му са формирани инспекции против Румен Овчаров, Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Николай Ненчев, Петър Димитров, Петър Москов, Делян Добрев и забележете, против Иво Прокопиев. Чудно е по какъв начин тогава Боряна Йотова не е подсказала на шефа си, че това което прави може да се счете като изнасяне на служебна информация.




Пламен Георгиев обаче е сладкодумен във въпросното изявление. Заявява, какво ще се ревизира и за какво. Съвсем логически е тогава въпросът дали КДНПИ мери при една и друга обстановка с двоен критерий или работи съгласно настроението си-веднъж дава информация, а веднъж-не.



Фрог нюз неотдавна разкри, че сътрудници на ДАНС привикват чиновници на КОНПИ, с вярата да схванат кой осведоми медията ни за протичащото се в службата. Любопитно ще е да научим дали Пламен Георгиев ще бъде викан, откакто е разказал намерено какви инспекции прави и против кого? Не е неприятно и да попитат Георгиев кой изнесе информация на обвързвана с кръга на Пеевски медия, че „ Икономедия” на Иво Прокопиев няма да бъде пипана, макар, че се губят едни 14 милиона, по сметки. Подчинени на Георгиев признават, че напълно скоро ще разберем цялата истина, а тя ще бъде обвързвана с грубото тъпчене на закони от висши държавни чиновници, които самите ние храним.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР