Шефът на компанията за електромобили Тесла (Tesla) Илон Мъск Ѝлон

...
Шефът на компанията за електромобили Тесла (Tesla) Илон Мъск Ѝлон
Коментари Харесай

Тесла пусна текила по 250 долара бутилката

Шефът на компанията за електрически автомобили Тесла (Tesla) Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, съблюдава обещанието си да продава "Тесла текила ", което преди две години показа в туит, съобщи Ройтерс.

Алкохолната напитка, продаваща се за 250 $ бутилката, бързо бе изчерпана от онлайн магазина на компанията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Снимките демонстрират плоска бутилка с форма на мълния, доста по-различна от това, за което Мъск загатна в туита си.

Милиардерът от Силициевата котловина не за първи път продава непредвидени артикули в еднократни лимитирани серии. През 2018 година да вземем за пример той пусна огнехвъргачки с цена по 500 $ броя, от които събра 10 милиона $ за плана си за високоскоростни тунели в Лос Анджелис, изпълняван от неговата Боринг къмпани (Boring Company).

Туитът за "Тесла текила " бе пуснат на 1 април 2018 година, заради което мнозина го възприеха като смешка.

Опитите на предприемача да записва комерсиалната марка на напитката обаче през октомври бяха разкритикувани от мексикански производители на текила.

Според уеб страницата на Тесла текилата ще се продава единствено в някои американски щати, в това число Ню Йорк, Калифорния и Вашингтон.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР