Шефът на компания за AI се страхува, че изкуственият интелект

...
Шефът на компания за AI се страхува, че изкуственият интелект
Коментари Харесай

Смразяващото предупреждение на шефа на Arm, че хората ЩЕ загубят контрол над AI, тъй като той изисква „отмяна“

Шефът на компания за AI се опасява, че изкуственият разсъдък ще аргументи безпорядък, в случай че не сме деликатни. AI може да помогне на милиони по света, само че той се тревожи накъде върви развиването му.

В диалог с Bloomberg Рене Хаас призна: „ Нещото, за което се безпокоя най-вече, е, че хората губят качества “ поради машините. Имате потребност от някаква подмяна, някаква задна врата, някакъв метод, по който системата да може да бъде затворена, " прикани той.

" Мисля, че ще откри своя път във всичко, което вършим, и във всеки аспект от метода, по който работим, живейте, играйте. Това ще промени всичко през идващите пет до 10 години. “

Хаас стана началник на Арм през 2022 година, поемайки поста от Саймън Сегас, който прекара 30 години в компанията. Arm, струващ колосалните £55 милиарда и листван на Нюйоркската фондова борса, проектира чипове за съвсем всички смарт телефони.

Почти всички първокласни телефони работят с чип Arm и има 2,5 милиарда основани на Arm устройства, които към този момент изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР