Шефът на КОД Петър Москов се разгневи от настройките на

...
Шефът на КОД Петър Москов се разгневи от настройките на
Коментари Харесай

Пепи Москов скочи срещу левите симпатяги: Дядото на Терзиев ме караше да чакам 10 г. за Жигула

Шефът на КОД Петър Москов се разгневи от настройките на гласоподаватели и политици, че разногласието за дясно и ляво е фиктивен и са в последна сметка са без значение за локалните избори. „ Слушам, че дясно и ляво било фиктивен спор и били значими единствено съответни неща, като редене на плочки и преброяване на молекули СО2. ”, написа докторът.

В този подтекст, Москов рязасни какво оферират левите и не можа да се въздържи да не подсети за ДС-корените на претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев, като иронично напомни порядъка по време на соц времената, когато се чакаше с години за кола или ледник.

Ето какво следва за софиянци от избора на симпатяги с леви решения за проблемите, написа шефът на КОД, написа Москов:

Той разказа по какъв начин Терзиев и Бонев оферират понижаване от сегашните 900 автомобила на 1000 софиянци, на 250 автомобила на 1000 софиянци до края на мандата им.

Ако овластите с гласа си тези хора, от случайно определена група от четирима (Вие и още трима за белот), трима ще бъдат принудени да се откажат от колите си, пресметна медикът.

Като посочи, че тази насила, която ще стане посредством налози, такси и наказания, ще докара нещата до такава степен, че единствено доста богати ще могат да употребяват колите си.

По изявлението на Бонев, че да имаш кола е привилегия, Москов даде образец:

„ Аз помня времената, когато дядото на Терзиев, караше татко ми да чака 10 години да му излезе номера за Жигула, с цел да може да се употребяваме от тази привилегия. Вие помните ли? ”

По горещата тематика, която сблъска кандидат-кметовете в снощния народен спор за възбрана за влизане на остарели коли в центъра на града, които замърсяват, Москов бе изключително ядовит:  

„ Ако приемем, че колите в действителност са толкоз заплашителен замърсител (само 15% от замърсяването на въздуха в София е от автомобили), то те ще мърсят по-малко в случай че се придвижват по най-краткия път, нали. Когато ги накарате да обикалят по окръжност, те ще изминат доста повече път и ще е по-мръсно, нали. И това ще го дишаме еднообразно, както в центъра, по този начин и отвън него, нали.

Да не го съзнаваш е като да нарисуваш на средата на дъното на басейн линия, която го разделя на част за пикаещи и част за непикаещи във водата и да обявиш, че половината басейн е чист.

Това е единствено дребна част от „ Решенията “, с които тези хора идват.

Всички те имат две общи червени влакна, безапелационен е Москов.

Първо, всички те са леви решения, които постановат над нас идеологията им през забрани, наказания, санкции и оповестяване на несъгласните за врагове на напредъка (познато, нали?).

Второ, това е система от политики, които унищожават комфорта на живот, уюта и удобството на градската среда и третират хората, като краткотрайно стеснение пред постигането на задачите на модерната левица.

Разбира се, не всички хора. Когато живееш в затворени баровски комплекси на Витоша, като господин Терзиев, живота в София е спънка пред, изтъквам, фантазията им за пешеходен град, в който да се поразходят и да хапнат веган стек и соево лате, без да им се пречкат и да ги бавят.

Градът не е казарма, градът е питейните заведения и глъчката, шаренията на живота, паниката и неизбежните нерви, като в Атина, във Виена, в Париж и в София.

На левите, които не харесват това, предлагам да питат дядо си къде са сгодните мандри в Балкана и да идат там на чисто, без хора и без трафик, предложи Москов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР