Шефът на КАТ - Тенчо Тенев, около който се разрази

...
Шефът на КАТ - Тенчо Тенев, около който се разрази
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Тенчо Тенев напълни КАТ с калинки, раздава номера на приятели

Шефът на КАТ - Тенчо Тенев, към който се развихри скандал за махането му, е правил редица услуги на свои другари, което му е изиграло неприятна смешка, научи Lupa.bg.

Тенев облагодетелствал своя кръг от хора, само че това се разчуло из коридорите на КАТ, а част от чиновниците решили да му подлеят вода и да форсират махането му от служба.

Тенев парадирал с състояние и давал ясно да се разбере, че негови хора няма да заплащат за дадена услуга, най-често която била разпределяне на регистрационни номера - с идентични числа, или близки, които елементарно се помнят, а също по този начин стават и знакови за обществото.

Разбира се, уреждал и свои другари с анулация на санкции, което ставало през главата на чиновници, отговарящи за тази активност.

От известно време Тенев бил взел на мушка и някои свои подчинени, които бил подготвил за уволняване, защото мъчно се разбирал с тях и все били в някакъв открит спор.

През май 2021 година Тенчо Тенев беше задържан, а след това пуснат против гаранция от 10 000 лева Тогава той беше шеф на Охранителна полиция в Асеновград.

Тенев беше арестуван и упрекнат за закононарушения по работа и владеене на противозаконни муниции в дома му в село Крум.

Едното от обвиняванията против него беше за превишаване на правата си при подписване на контракти за дарения в Министерство на вътрешните работи. В нарушаване на процедурите, Тенев е избирал измежду свои близки хора да бъдат реализатори за такива контракти в интерес на районното ръководство, като общата стойност на даренията е била към 10 500 лв..

През октомври 2021 година Тенчо Тенев се върна на бял кон и още веднъж стана шеф на КАТ София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР