Шефът на италианския олимпийски комитет (КОНИ) вярва, че шансът правителството

...
Шефът на италианския олимпийски комитет (КОНИ) вярва, че шансът правителството
Коментари Харесай

99% е сигурно, че Серия А се завръща на 13-и юни, но никой не знае дали ще завърши

Шефът на италианския олимпийски комитет (КОНИ) има вяра, че шансът държавното управление на даде позволение за възобновяване на шампионата на Серия " А " на 13-и юни е 99 %. Но пък Джовани Малаго съобщи, че не може да планува по кое време тимовете ще съумеят да завършат сезона. Вчера клубовете от италианския футболен хайлайф гласоподаваха шампионата да се възобнови на 13-и юни. Но дали това ще е датата за връщането на играчите по терените, решението ще бъде взето от държавното управление.

" В момента мога да кажа, че на 99 % шампионата ще се възобнови на 13-и юни, сподели Малаго, само че добави, че няма убеденост дали ще могат да се изиграят всички срещи до края на сезона.

" Наистина има действителен риск, само че единственото обективно решение за шампионат като Серия " А " е да се рестартира. И да приказваме какви са възможностите да се изиграят всички мачове, все едно да гадаем в кристално кълбо, добави шефът на италианския олимпийски комитет.
12 кръга остават до края на шампионата, както и други единични мачове, които са отсрочени. Ювентус води в класирането с 1 точка пред Лацио, а в зоната на изпадащите са Лече, Спал Ферара и Бреша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР