Шефът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес, че министър Тодор

...
Шефът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес, че министър Тодор
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да сменим министър Тагарев заради забавянето на БТР-ите за Украйна

Шефът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява през днешния ден, че министър Тодор Тагарев би трябвало да напусне поста си и на негово място да бъде определен различен човек. Причината е, че в интервю от тази заран стана ясно, че БТР-ите за Украйна към момента се намират към момента в София.

Борисов съобщи ще, че ще излъчи преговорни групи за съдружното съглашение, което ще предложи на парламентарната група на ПП-ДБ. Коалиционното съглашение няма да бъде написано на коляно, както  " техния меморандум ", посочи Борисов пред публицисти в Партийния дом, очевидно имайки поради документът, който предложиха предходната седмица от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Той изясни, че до уикенда няма да е готово съдружното съглашение, защото самият Борисов има мероприятие на 3 март. В коалиционното съглашение на ГЕРБ също се планува ротация на министър председателите. Иначе самият Бойко Борисов не е получил оценката на Мария Габриел и Николай Денков за министрите.

Той посочи, че ГЕРБ ще гласоподават оставката на премиера Николай Денков, в случай че я подаде на 6 март, когато влезе в дневния ред на Народното събрание. " Да си подават оставки колкото искат`, сподели той, представен от нюз.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР