Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов разкри, че е оптимист в

...
Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов разкри, че е оптимист в
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП: Вярвам, че скоро ще хванем тези, които отвлякоха Адриан

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов разкри, че е оптимист в скорошното откриване на нарушителите, които отвлякоха Адриан Златков. Той разяснява в студиото на bTV работата на ръководената от него работа.

" Версията за похищение, обвързвано с неплатено Данък добавена стойност, е една от многото, по които работим. Тя стои на дневен ред през цялото време. Естествено, че я обсъждаме, само че съществуват и други линии, по които работим. Сформиран е най-хубавият екип от най-хубавите структури. Това е много комплицирана незаконна активност и се постанова много старания да бъдат хвърлени от сътрудниците. От това, което знам, че се работи и екипа, който се занимава с това, съм оптимист, че хората, отвлекли Адриан, ще бъдат хванати скоро. Да, щеше да бъде по-добре в случай че ни съдействаше бащата на Адриан в цялостен размер. В началото имахме неговата поддръжка и подпомагане, само че след това той реши да работи по различен метод ", сподели Спиридонов.

Той разкри, че сега сред 4 и 5 са акциите на ГДБОП на седмица. " Такъв ще бъде методът на деяние на специалиризараната прокуратура и ГДБОП оттук насетне. Колкото до бандата на Квиц, намерихме една група, която тормозеше групата от този район в доста години обратно. Групата на Ценко Чоков дали е отстранена? Трудно може да се каже, другояче да - върви разследнване. Организираната престъпнотст сега е на едни дребни групи по регионалните градове и села, които са се профилирали в една или друга незаконна активност. Нямат шапка, а работят самосиндикално. Организираната престъпност няма граници и не признава граници на страни. Групата на Квиц е обвързвана с изнудвания, палежи, давали са заеми, нанасяли са телесни повреди, наркоразпространение. Квиц сега се намира в ареста и там му е мястото ", сподели още Спиридонов.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР