Шефът на Газпром Алексей Милер призова петстотинте хиляди служители на

...
Шефът на Газпром Алексей Милер призова петстотинте хиляди служители на
Коментари Харесай

Шефът на "Газпром" зове служителите си: Обединете се около Путин, за да спасите Русия

Шефът на " Газпром " Алексей Милер прикани петстотинте хиляди чиновници на компанията да се обединят към съветския президент Владимир Путин, с цел да запазят статута на Русия на велика мощ в лицето на опитите от чужбина да я пречупят, съобщи Ройтерс, базирайки се на оповестено през днешния ден писмо на Милер.

След като Западът наложи наказания против Русия поради нашествието в Украйна, Путин съобщи, че Съединени американски щати са оповестили икономическа война и имат намерение да раздерат Русия на части в опит да наложат световна надмощие.

Шефът на " Газпром " Алексей Милер сподели, че има доста образци на провалени опити за пречупването на Русия , тъй че хората би трябвало да са нащрек за разрушителни опити за посяване на разкол, които биха разединили съветския народ.

" Днес, както в никакъв случай преди, е значимо да останем ангажирани с общата идея, да се обединим към нашия президент ", сподели Милер, който е непосредствен съдружник на Путин, още откогато двамата са работели дружно при започване на 90-те години на предишния век в канцеларията на кмета на Санкт Петербург. Той добави, че в случай че хората се обединят към Путин, те ще съумеят да запазят Русия такава, каквато я познават и обичат и родината им ще продължи да бъде " велика мощ ".

Войната в Украйна, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ", не се загатва категорично в оповестеното с дата 5 март писмо. " Газпром ", най-голямата компания производител на природен газ в света, има доста въздействие както в Русия , по този начин и отвън страната, защото доставя към 40 % от природния газ в Европа. Милер се реалокира от Санкт Петербург в Москва през 2000 година, когато Путин беше определен за президент на Русия за първи път. Година по-късно той беше назначен за основен изпълнителен шеф на " Газпром ".

Източник:БТА
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР