Шефът на футболната асоциация на Англия (ФА) Мартин Глен даде

...
Шефът на футболната асоциация на Англия (ФА) Мартин Глен даде
Коментари Харесай

Шефът на ФА нападна Гуардиола заради подкрепата на каталунския сепаратизъм


Шефът на футболната асоциация на Англия (ФА) Мартин Глен даде ясно да се разбере, че няма да толерира мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за носенето на жълтата пандела, която е знак на поддръжката за самостоятелност на Каталуния.

" Това е нещо, което провокира различия. Към тези знаци се отнасят еврейската звезда, свастиката, сърпа и чука и така нататък

Не желаеме да виждаме сходни демонстрации в Лигата. Повечето испанци не са каталунци и това, което прави Гуардиола ги нервира. Утре някой може да реши да си постави значка на Ислямска страна. Затова вършим всичко допустимо да заобикаляме сходни прояви. Единственият позволен знак е  аления мак в памет на британските жертви във войните ", сподели Глен.

На Гуардиола ще му се наложи да смъкна лентата и да бъде признателен на британската приемливост, че го е правил до този миг.

Миналата година от УЕФА не разрешиха на англичаните да сложат аления мак, макар неналичието на настоящ политически претекст.

FA chief executive Martin Glenn on Pep Guardiola wearing a yellow ribbon:

" Where do you draw the line? Should we have someone with a UKIP badge, someone with an ISIS badge? " [Telegraph] pic.twitter.com/31B1OgI6On
— City Watch (@City_Watch) March 4, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР