Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното скръцна със

...
Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното скръцна със
Коментари Харесай

Шефът на Ферари публично смъмри Льоклер

Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното скръцна със зъби на своя водач Шарл Льоклер. Повод за това станаха мненията на младока след края на надпреварата в Гран При на Сингапур, където той започва от полпозишън, само че приключи трети.

21-годишният монегаск беше неудовлетворен от обстоятелството, че неговият съотборник Себастиан Фетел не се съобрази до дъно с отборната тактика и до момента в който Льоклер даде слипстрийм, а с това и опция на четирикратния международен първенец да го изпревари на старта, след това последният не му отстъпи лидерската позиция, каквато очевидно е била първичната сделка.

Проблемът дълго беше обсъден пред всички по отборното радио и надлежно стана притежание за всички почитатели. „ Мисля, че има някои неща, които не трябва да се споделят по радиото, тъй като в последна сметка те няма да трансформират решението ни, а просто ще покачат вълненията около самото състезание”, съобщи Биното.

„ Има моменти, когато би трябвало да кажеш нещо, и такива, в които да замълчиш. Мисля, че в това отношение той (Льоклер - б.р.) знае, че има доста да учи. Фактът, че след това се извини сподели, че го е схванал”, заключи Биното.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР