Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното разкри, че

...
Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното разкри, че
Коментари Харесай

От Ферари официално приключиха с ъпгрейдите за 2019-а

Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното разкри, че комплектът усъвършенствания, който колата е получила за Гран При на Сингапур, ще бъдат последния огромен за сегашния сезон.

За старта в „ Марина Бей”, който завърши с изненадваща двойна победа за „ скудерията”, отборът направи обилни усъвършенствания в аеродинамиката, които фактически доведоха до повече прилепяне към асфалта. Определено след лятната пауза тимът направи съществени стъпки във вярната посока (Ферари не съумя да вземе триумф в първите 12 старта, а след това реализира три поред).

„ В завода към този момент сме фокусирани главно върху колата за идващия сезон. Ако до края на сезона създадем каквито и да било усъвършенствания, те никога няма да бъдат толкоз огромни, колкото бяха в Сингапур”, разяснява Биното.

„ Мисля си, че от Испания нататък нашето показване във връзка с притискането към асфалта беше доста едва, каквото беше и в завоите с ниска скорост. Положихме доста старания и проумяхме слабостите на колата, държанието на гумите и опитахме да зададем посока за развиване. То към момента продължава, тъй като освен за Сингапур поставихме нови елементи. Такива имаше и по-рано през сезона. Постигнатото в Сингапур просто беше събирателният облик на нашия труд.”

„ Не се ограничихме единствено до аеродинамиката. Тя сигурно беше една от слабостите ни, само че всичко като цяло идва от по-доброто схващане на колата, от разкриване на правилните взаимни отстъпки по отношение на салдото и настройките”, добави Биното.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР