Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното коментира изминалия

...
Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното коментира изминалия
Коментари Харесай

Шефът на Ферари: Колективът ни е силен

Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното разяснява миналия сезон 2019 и упованията си за идния през 2020 години.

"Не смятам, че сегашната ми служба е по-важна от поста механически шеф, или отразява упоритостите ми. Това просто е друга роля. Благодарен съм на Ферари за това, че компанията ми оказа помощ да ходя по този път. Работата на механически шеф е да харчи пари, а в този момент щаго началник на тима, би трябвало да върша икономии. Трябва да работя съществено над отношението към сътрудниците на отбора. Отборът е комплициран механизъм, който би трябвало да работи идеално. Във Формула 1 е значима оптималната успеваемост ", разяснява Биното.

"Ето и елементарен образец: въпросът не е в това да достигнеш мощ от 1000 конски сили, а в това да го направиш преди другите ", добави той.

По думите на Биното, той не се тормози от атмосферата в отбора и връзките сред водачите на Скудерията - Себастиан Фетел и Шарл Льоклер.

"Много съм удовлетворен от отборния дух. Ние сме доста обединен колектив - това се отнася и до водачите, без значение от намеците на някои хора. След случая в Бразилия приказвах с двамата и те демонстрираха отборно единение. Що се отнася до идния сезон 2020, конкуренцията не е била в никакъв случай толкоз мощна. Нуждаем се от положително показване, само че би трябвало да отчетем, че и съперниците ни също прогресират ", сподели още Биното.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР