Шефът на Евролевицата Александър Томов коментира изненадващата реплика на Борисов,

...
Шефът на Евролевицата Александър Томов коментира изненадващата реплика на Борисов,
Коментари Харесай

Сашо Томов за Алексей: При всички случаи това е политическо убийство

Шефът на Евролевицата Александър Томов разяснява изненадващата имитация на Борисов, в която той изясни, че Алексей Петров е катализатор за сглобката на държавното управление, дружно с признанието, че бащата на Кирил Петков е бил непосредствен с някогашната барета.

" Смятам, че го направи неслучайно, това са типично негови обноски - повърхностно подхвърлена информация, търси политически дивиденти, с цел да предизвести тези, които са против него - " Продължаваме промяната-Демократична България ", разяснява той.

По негови думи Алексей Петров " постоянно се е набутвал, когато има някакъв спор. "

" Едно време, когато имаше спор сред Костов и главния прокурор Филчев, той играеше роля на негова защита, на основния прокурор. По съответни казуси обслужи съответни хора във властта. 

Сега в този случай на него се е разчитало да разкрие част от тежките корупционни кавги напоследък и има хора, които се уплашиха. Четвъртият опита за нападение, за жалост, е сполучлив. Във всички случаи това е политическо ликвидиране ", сподели проф. Томов.

Според него страната се намира в комплицирана рецесия, има сринато доверие, а от такава рецесия се излиза с огромни промени. " 2024 година ще бъде доста тежка година в стопански и политически проект ", акцентира той.

По думите на проф. Томов, Васил Божков не се е върнал инцидентно в България. 

" Върнал се е самичък, нямам доверие, че е бил екстрадиран. Давате ли си сметка, че няма цивилизована страна, от която са изчезнали 600 милиона доход и да няма следствие навръх това? По-важно е кой носи отговорност. Нима един министър председател не носи отговорност, когато предстоящ доход не постъпи в хазната? ", попита той.

" Предстоят много конфликти на тематика корупция, това са 15-ина случая, които не могат да бъдат заобиколени. Мисля, че ще се стигне до доста истини скоро, никой не желае да търпи към този момент това, което се случва у нас, става въпрос тежка корупция по високите етажи. Хората сега са възбудени, провокирани. Има доста местни митинги ", сподели някогашният вицепремиер.

Проф. Томов изрази мнение и по отношение на идните локални избори. 

" Битката за София ще бъде доста тежка, ще се реши на втори тур. Очевидно ще имаме нов кмет, освен персона, само че и като партийна принадлежност ", безапелационен е Томов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР