Шефът на един от фенклубовете на Левски Адриан Христов блъсна

...
Шефът на един от фенклубовете на Левски Адриан Христов блъсна
Коментари Харесай

Шеф на фенклуб на Левски се надруса, качи се да шофира и потроши пешеходец

Шефът на един от фенклуб овете на " Левски " Адриан Христов блъсна пешеходец в София, а тестът му за дрога се оказа позитивна за канабис.

Инцидентът станал в региона на бул. " Тодор Александров " и ул. " Димитър Петков ". Пешеходецът е в доста тежко положение. Той е с 11 счупени ребра, 2 счупени прешлена, пневмоторакс на белия дроб и с заплаха за живота. Закаран е в Окръжна болница.

Появи се информация, че водачът, предизвикал злополука та, е началник на фенската агитка на " Левски " София - " София-Запад ". По-късно обаче от организацията оповестиха в страницата си във Facebook, че въпросният е бил изпъден още преди 4 години " по редица аргументи ".

" В последните години се изявява като водач на Блок 5. Разбираме аспирациите на публицистите за трупане на импресии, само че дано не популяризират " сензационна " и комфортна на Министерство на вътрешните работи информация без инспекция на обстоятелствата.

П.С. Георги Семерджиев също не е обвързван със София Запад, макар изписаните неистини по тематиката ", пишат от Sofia West по отношение на случая.



От Св. Анна оповестяват следната информация:

Пешеходец (38 г.) е бил блъснат от автомобил на бул " Тодор Александров " в София. Пешеходецът е голям брой увреждания - пневмоторакс на бял дроб, счупени ребра и прешлени. Хоспитализиран е в КАИЛ(реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД с заплаха за живота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР