Шефът на един от фенклубовете на Левски Адриан Христов блъсна

...
Шефът на един от фенклубовете на Левски Адриан Христов блъсна
Коментари Харесай

Шеф на фенклуб на Левски се напуши с трева, после блъсна пешеходец

Шефът на един от фенклуб овете на " Левски " Адриан Христов блъсна пешеходец в София, а тестът му за дрога се оказа позитивна за канабис.

Инцидентът станал в региона на бул. " Тодор Александров " и ул. " Димитър Петков ". Пешеходецът е в доста тежко положение. Той е с 11 счупени ребра, 2 счупени прешлена, пневмоторакс на белия дроб и с заплаха за живота. Закаран е в Окръжна болница.

Появи се информация, че водачът, предизвикал злополука та, е началник на фенската агитка на " Левски " София - " София-Запад ". По-късно обаче от организацията оповестиха в страницата си във Facebook, че въпросният е бил изпъден още преди 4 години " по редица аргументи ".

" В последните години се изявява като водач на Блок 5. Разбираме аспирациите на публицистите за трупане на импресии, само че дано не популяризират " сензационна " и комфортна на Министерство на вътрешните работи информация без инспекция на обстоятелствата.

П.С. Георги Семерджиев също не е обвързван със София Запад, макар изписаните неистини по тематиката ", пишат от Sofia West по отношение на случая.



От Св. Анна оповестяват следната информация:

Пешеходец (38 г.) е бил блъснат от автомобил на бул " Тодор Александров " в София. Пешеходецът е голям брой увреждания - пневмоторакс на бял дроб, счупени ребра и прешлени. Хоспитализиран е в КАИЛ(реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД с заплаха за живота.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР