Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави отчаяни ходове

...
Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави отчаяни ходове
Коментари Харесай

Breaking сензационно: Докато генерал Гном и Радан се дебнат, Радев им видя сметката! Имаме нов десен проект

Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави обезверени ходове да избави началническия си пост в партията, твърди Breaking. Bg.

Бившият началник на НСС по времето на Костов подаде оставка през зъби и с триста зора след пагубния резултат на „ Демократична България “ на изборите през ноември. Още по време на акцията тя му бе поискана от локални организации на ДСБ в 24-и изборен регион в София, поради отстраняването на зам.-председателя на партията Цецка Бачкова като лидер на листата.

След изборите Атанасов бе подложен на унищожителна рецензия от структурите на партията. Постът му в този момент виси на косъм, тъй като апетити имат Бачкова, евродепутата и някогашен водач на ДСБ Радан Кънев и ръководителят на структурата в столичния регион „ Лозенец “ Елена Спасова. Затова водачът на ДСБ в оставка прави незабавни совалки измежду структурите пред конгреса на 12 февруари, с цел да бъде избран отново като Христо Иванов.

Атанасов е привиквал шефовете на структурите в страната на секрети срещи, с цел да си подсигурява поддръжка против обещания за назначения във властта, настояват осведомени.

Преизбирането на Атанас Атанасов ще форсира разпада на ДСБ, предвиждат анализатори.

Според тях Румен Радев към този момент е в публична война с държавното управление по тази причина се готви незабавно нов ляв план, отпред с военния министър Стефан Янев, Мая Манолова, Атанас Пеканов, Кирил Добрев и изхвърлени от Корнелия Нинова някогашни социалистически фрагменти.

В същото време „ Дондуков “ №2 готвят и нов…. “десен план “, който да нулира Христо Иванов и Атанас Атанасов. Информирани източници настояват, че отпред на този „ десен “ план ще застане някогашният шеф на Националната разследваща служба-НРС по времето на Костов – Димо Гяуров. Към „ десния план “ Радев ще се опита да прилъже гласоподавателите на ДСБ, „ Да, България “ и сие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР