Шефът на ДФК Мечетата Ивайло Стоянов и представителите на Беласица

...
Шефът на ДФК Мечетата Ивайло Стоянов и представителите на Беласица
Коментари Харесай

Частна школа се присъедини към ДЮШ на Бела

Шефът на ДФК Мечетата Ивайло Стоянов и представителите на Беласица Георги Петров и Иван Златински, представителят от Общинска администрация Георги Георгиев в наличието на народния представител Георги Динев се схванаха ДФК Мечетата да се присъдени към ДЮШ на Беласица. Домакин на срещата беше кметът на града Димитър Бръчков.

След срещата Георги Петров от ОФК Беласица съобщи: " Това към този момент е реалност. Разбрахме се на всички тренировки да има наличие на ръководители и треньори от двете школи с цел да има последователност и всичко да стане безболезнено за децата. Ивайло Стоянов, притежател на частната школаа " Мечетата ", бе изключително благополучен и удовлетворен, и съобщи: От години търсех метод да се обединим, само че все се намираха хора, които да се опълчват на тази моя концепция. Радвам се, че този път кмета Димитър Бръчков още веднъж беше за и нещата се осъществиха. Това, несъмнено, е плод и на хора от новото управление на Беласица, най-много на Георги Петров.

Още на първата среща с него се разбрахме и взехме решение да се стигне до това - по-малкия клуб да премине към по-големия. Това към този момент е реалност. Досега децата се деляха на мои и твои, на наши и ваши, и от всичко това губеше футбола в Петрич.

" Много надарени деца заминаваха в други клубове, несъмнено с помощта на мен като човек с контакти в цялата страна, където изискванията им бяха надалеч по-добри. В Лудогорец са трима, двама от тях младежки национали, в Левски-трима, двама от тях също младежки национали, в ЦСКА-трима, като вратаря Илия Шаламанов е част от първия тим на представителния армейски отбор, Витоша-13-двама, от които единия е младежки национал и се обрисува като най-талантливия в страната ни набор 2004 година, в ЦСКА-1948-двама, в Пирин Благоевград - над 10-от набор 2003 до набор 2006.

Според мен към този момент ще има стоп на напускащите, тъй като това бе задачата на тази среща. Умува се за осъществяване концепцията първоначално да се построи спортна паралелка, а по-късно и състезателен пансион. Това е моята фантазия. Според мен с Георги Петров ще изградим нещо трайно и значимо и от тази школа ще се подават нужните фрагменти за представителния мъжки отбор на ОФК Беласица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР