Шефът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев, чието име за

...
Шефът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев, чието име за
Коментари Харесай

Развръзка: Отстраняват шефа на ДАИ, вкарал екипа си в затвора


Шефът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев, чието име за следващ път нашумя в последните дни с проведеното антикорупционно образование на екипа си в пандиза, ще бъде отхвърлен от служба, оповестява " Марица “, базирайки се на свои източници.

Това щяло да стане напълно скоро и този път раздялата на Добрев със системата - а това се е случвало нееднократно – този път щяла да е дефинитивна.

Пред сътрудници той коментирал, че се е уморил да води правосъдни борби, а и с началствата „ взаимно не се желали “. Припомняме, че Добрев преди дни завоюва следващата правосъдна борба против Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “.

Оттам му бяха наложили дисциплинарно наказване – намаляване в служба за половин година, което той апелира сполучливо. До глобата пък се стигнало, откакто през лятото на тази година завел подчинените си на изнесено образование в пандиза, с цел да им покаже образно какво ги чака, в случай че вземат подкупи.

Една от тях се оплакала с докладна до организацията, че изпаднала в нервна рецесия от видяното и стигнала до успокоителни. Дисциплинарното наказване обаче падна пред Административния съд, защото е наложено след приключване на планувания за това период по Кодекса на труда. Направената прокурорска инспекция против Добрев, въпреки да са снети показанията на стресналите се в пандиза, също приключи без наказателно произвеждане.

От постъпването си в системата до момента началникът на ДАИ няколко пъти е уволняват или дисциплинарно наказван, само че постоянно апелира и печели делата в съда. Шефът на ДАИ и този път отхвърли да разяснява дали се гласи уволнението му, като ни препрати към пресцентъра на отрасловата организация. Оттам до края на работния ден не върнаха отговор на направеното от нас питане./ Блиц

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР