Шефът на частната военна компания (ЧВК) Вагнер Евгений Пригожин се

...
Шефът на частната военна компания (ЧВК) Вагнер Евгений Пригожин се
Коментари Харесай

Пригожин в Африка: Правим Русия още по-велика на всички континенти

Шефът на частната военна компания (ЧВК) " Вагнер " Евгений Пригожин се появи във видео, което по всичко наподобява е снимано в Африка, и в което увери, че групировката му прави Русия " още по-велика на всички континенти ".

" Работим. Температурата е над 50 градуса. Точно както си я обичаме.

ЧВК " Вагнер " прави разузнаване и интервенции по търсене, правейки Русия още по-велика на всички континенти, а Африка - още по-свободна. Ние доставяме правдивост и благополучие на африканските нации и трансформираме живота на " Ал Кайда " и останалите бандити в призрачен сън.

Ние наемаме единствено същински богатири и продължаваме да изпълняваме поставените задания и дадените обещания ". 

Prigozhin published a new video.

He claims to be in Africa.

Prigozhin said that Wagner is currently " making Russia even greater on all continents, and Africa even freer. [We] bring justice and happiness to the African peoples ".
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Бизнесменът на процедура бе пропъден от Русия след протеста си на 24 юни. Очакваше се " Вагнер " да откри леговище в Беларус, където да тренира локални бойци.

Вместо това фракцията наподобява се е завърнала в Африка - континента, в който тя стартира да изгражда своята кървава популярност.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР