Шефът на БТА Кирил Вълчев мечтаел да обиколи 193 държави!

...
Шефът на БТА Кирил Вълчев мечтаел да обиколи 193 държави!
Коментари Харесай

Шефът на БТА Кирил Вълчев мечтаел да обиколи 193 държави!

Шефът на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев мечтаел да обиколи 193 страни! И, както е тръгнало, живот и здраве, е на път да сбъдне фантазиите си, в случай че се съди от последното скандално следствие на вестник „ Уикенд “.

Всичко това се случва, до момента в който публицисти в Българска телеграфна агенция всеобщо изнемогват от бедност, защото получават едвам няколко стотака над минималната работна заплата, до момента в който междинната за страната към този момент гони 2 000. SafeNews.bg видя, че в десетки градове в страната Българска телеграфна агенция търси репортери, изобилства от свободни позиции за всевъзможен личен състав. И макар безработицата в регионите, явно никой не желае да припари за сходно на минималната заплата заплащане на месец. Заплата, която от дълго време е минало за чиновник в баничарници и магазини, където могат да работят и хора без опит за разлика от профилираната агенционна публицистика.

Доказателството вижте в линка:

SafeNews.bg разгласява следствието на вестник „ Уикенд “ без редакторска интервенция:

Наглият началник на Българска телеграфна агенция, който обикаля света с държавни пари, отива да си нагледа залива в Антарктика

Наглият началник на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев, който нашумя с екзотичните си пътешествия по света, се е запътил на следващото такова за сметка на бюджета, несъмнено. Този път ще кацне в Буенос Айрес и след обиколката му из Аржентина, щял да се причисли към полярната експедиция на проф. Пимпирев, разкриват подчинените му.

В Българска телеграфна агенция разясняват, че шефът им отпътува за остров Ливингстън, с цел да си нагледа залива, носещ неговото име. Кирил Вълчев не е за пръв път на Антарктика, взел участие е в експедициите на Пимпирев през 2004/2005 и 2018/2019 година

След като направи обиколка на залива, носещ името му, тъй като имал огромни приноси за популяризирането на полярните експедиции, шефът на Българска телеграфна агенция щял да се насочи към Чили, където несъмнено, отивал по работа. Има си хас да обикаля за лично наслаждение! В Чили щял да подписа контракт с тамошната държавна осведомителна организация за замяна на вести.

Подчинените му в Българска телеграфна агенция се смеят, че няма подозрение, че разходките му са от голямо значение за Агенцията и напомнят, че шефът им мечтае да обиколи всички 193 страни, които са членове на Организация на обединените нации, както и всички континенти. Както се вижда освен това, без да даде и лев лични пари.

А споделят, че този път май водел и някаква загадъчна дама със себе си.

Както се споделя, не е вманиачен този, който яде баницата. Наскоро Народното събрание одобри без спор докладите на Българска телеграфна агенция, в това число и финансовите, за последните 3 години. На другия ден безусловно шефът отпрашил на следващата си екскурзия, издават от Агенцията.

Източник: вестник „ Уикенд “

Още вести четете в графа „ България “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР