Шефът на BMW M използва своя Instagram профил за да

...
Шефът на BMW M използва своя Instagram профил за да
Коментари Харесай

Това е най-скъпото ново BMW в света

Шефът на BMW M употребява своя Instagram профил с цел да покаже няколко фотоси на нов М модел, който ще дебютира до края на тази година. Според информацията, това ще бъде наследникът на именитото 3.0 CSL, основано на последното потомство М4 CSL. Според осведомени с проектите на компанията, купето ще създаде в лимитирана серия от едвам 50 броя, като всяка една от тях ще бъде с начална цена от 600 хиляди евро. Ако това в действителност се случи, то колата ще се трансформира в най-скъпия нов сериен модел на марката.
`Това

Снимките са три на брой и демонстрират предницата, задницата и част от страничния профил на двувратото купе, само че покрити с тежък камуфлаж с някои от най-значимите М коли правени досега. За наслада на доста от почитателите, дизайнерите тук са заложили на по-малки по мярка „ бъбреци “ и с друг дизайн спрямо М3 и М4. Предната ризница също по този начин е получила кръгли отвори в двата края, а задницата се е сдобила с закрепен спойлер. В двата края на дифузьора пък откриваме два двойни кръгли накрайника на изпускателната система.
`Това

Все още няма публична информация за задвижването, само че то евентуално ще бъде поверено на 3.0-литров бензинов шестак с мощ от към 600 конски сили и оптимален въртящ миг от 700 нютон метра. Те ще се предават само към задните гуми, а с изключение на версия с автоматизирана трансмисия, не е изключено да забележим и типичен скоростен лост и механична трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР