Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от

...
Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от
Коментари Харесай

Николета бременна от Венелин Петров?

Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от 4 години е привързан с журналистката Николета Маданска , разбра HotArena.

Те се пробват да държат връзката си надалеч от светлините на прожекторите, само че съгласно осведомени няколко пъти са били пред разлъка. Сега обаче любовта им процъфтява и даже се появиха клюки, че водещата може да е бременна.

От месец и половина Николета не се е появявала в ефир и това породило много въпросителни измежду сътрудниците й. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и неочакваното й изгубване сигурно е подозрително. Усмихнатата русокоска към момента е част от екипа на Би Ти Ви и постоянно споделя разнообразни репортажи на свои сътрудници на стената си във фейсбук, само че от няколко седмици не е била на екран. Дори феновете видяха отсъствието й. „ Ники, по кое време ще те забележим още веднъж? ”, питат я фенове в обществената мрежа, само че тя мълчи по този въпрос.

Из коридорите на медията настойчиво се шушука, че спортната журналистка е бременна от шефа си Венелин Петков и се пази от любопитните хорски погледи.

Това обаче не била единствената причина за изгубването й. Разпространението на подлия ковид също съществено я тормозило.

Хора от обкръжението на Маданска настояват, че тя се е затворила в дома си и прецизно спазвала всички наложени ограничения, свързани с пандемията. В същото време Николета продължава да е дейна в обществените мрежи, а това приказва, че се усеща добре, не е болна и няма друга сериозна причина за изгубването й от ефир.

Водещата ще навърши 36 след два месеца и съгласно осведомени към този момент ясно чувала тиктакането на биологичния си часовник. Венелин пък е на 48 и до неотдавна бе фокусиран върху кариерата си, само че с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници. Така и двамата стигнали до извода, че са подготвени да бъдат родители, само че едва ли ще потвърдят публично дали в реалност чакат бебе. Маданска и Петкова са толкоз потайни по отношение на персоналния си живот, че след 4 години общуване към момента пазят отдалеченост пред сътрудниците си, а на обществени места се преструват, че нямат нищо общо.

Връзката на новинарите стартира на коледното празненство на Би Ти Ви през 2015 година в Банско. Тогава си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден очевидци ги видели да карат ски дружно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под въздействието на чара й и първоначално мъчно успявал да скрива увлечението си по нея, въпреки че полагал старания.

През последните години публицистите няколко пъти бяха пред разлъка, само че наподобява са съумели да изгладят разликите си. Техни близки споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, само че в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки.

Припомняме, че интимните връзки на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова, а по-късно любеше някогашна миска и водеща на предаването „ COOL...T ”  Поли Гергушева. Николета пък излизаше най-вече със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този миг, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР