Шефът на Бърнли Винсент Компани отговори на острата критика на

...
Шефът на Бърнли Винсент Компани отговори на острата критика на
Коментари Харесай

Винсент Компани отвърна на „ужасната“ критика на Рой Кийн с „абсурдна“ забележка

Шефът на Бърнли Винсент Компани отговори на острата рецензия на Рой Кийн, като сподели, че неуместното е, че той се е подобрил като управител този сезон.

Кларетс бяха победени с 2-0 вкъщи от Борнемут последния път, забивайки последния гвоздей в ковчега им за изпадане. Хората на Компани към този момент са на седем точки зад противника на изпадащите Лутън на 17-о място и на 11 зад Нотингам Форест и оцеляване.

Легендата на Манчестър Юнайтед Кийн утвърди представянето на Бърнли след провалянето от Черешките. „ Знаете ли какво, те бяха ужасни. Бяха ужасни “, сподели Кийн по Sky Sports.

„ Говорим за тимове, които имат жанр на игра в Чемпиъншип и се опитваме да го съпоставим с Висшата лига, това е тебешир и сирене. Невъзможно е. Те наподобяват слаби физически.

" Головете, които раздават, са училищен неща. Те дадоха гол против Арсенал предходната седмица. Няма да го видите в неделя заран, това е извънредно. Възхищавам се на мениджъри, които имат философия и жанр на игра, само че би трябвало да се адаптир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР