Шефът на американския гигант Амазон“ Джеф Безос отново оглави списъка

...
Шефът на американския гигант Амазон“ Джеф Безос отново оглави списъка
Коментари Харесай

Безос заработи $ 489 млн. за 3 дни, пак е най-богат в света

Шефът на американския колос " Амазон “ Джеф Безос още веднъж оглави листата на най-богатите хора в света, откакто беше на второ място в продължение на три дни, като изостана от Бернар Арно, общоприет управител на френския консорциум LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), заяви " Форбс ".

Според него положението на Безос към този момент е 116,1 милиарда $ (от 17 януари насам то е повишено с 489 милиона $ заради растежа на акциите на “Амазон “), а Арно е изгубил 3,7 милиарда $ за същия интервал, като благосъстоянието му се прави оценка на 112,9 милиарда $.

Според " Форбс “ акциите на LVMH са паднали с 1,1% през днешния ден, заради експлоадирането на новия ковид в Китай, който ще се отрази отрицателно на туризма и извършването на покупки преди китайската Нова година.

На 16 декември 2019 година Арно за първи път оглави листата на най-богатите предприемачи на планетата. Богатството му за един ден набъбна с 1,8 милиарда $ до 109,6 милиарда $, което му разреши да изпревари Безос, чието положение по това време беше оценено на Щатски долар 109,5 милиарда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X× <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР