Шефът на американската компания Top Rank Боб Аръм обяви, че

...
Шефът на американската компания Top Rank Боб Аръм обяви, че
Коментари Харесай

Промоутърът на Кобрата пробива в Русия

Шефът на американската компания Top Rank Боб Аръм разгласи, че ще навлиза в съветския пазар. За 2020 година промоутърът на Кубрат Пулев възнамерява 10 галавечери, които да се проведат отвън Съединени американски щати.

“Световният пазар е голям и имаме 30 дати за боксови предавания по ESPN и ESPN +, тъй че бих желал най-малко 10 от тези вечери да са в чужбина. Хосе Рамирес и Виктор Постол ще се бият в Китай. Ако Карл Фрамптън завоюва, се надявам, че Фрамптън и първенецът на WBO Джеймъл Херинг ще се изправят на кръга в Белфаст. Планираме дуел сред Шакур Стивънсън и Джош Уорингтън и той може да се организира в Англия”, стартира Аръм.

“Казахстан желае борби, Чечня желае борби, тъй че ние сме подготвени да се качим на самолета и да организираме борби на всички места. В Лас Вегас или Ню Йорк се организират огромни дуели, само че не наложително огромни спортни събития. В чужбина всичко е друго – там галавечерите са особено събитие. А сходни събития са с по-голям зрителски интерес и огромни приходи”, добави промоутърът.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР