Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов е бил одобрен от

...
Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов е бил одобрен от
Коментари Харесай

Гореща версия: Шефът на голяма и известна столична болница сяда в стола на здравния министър

Шефът на " Александровска болница " Костадин Ангелов е бил утвърден от съвета на обединението за здравен министър, оповестява Канал 3, базирайки се на източници от здравните среди. Ангелов бе считан за любимец за поста и следп изборите, само че тогава Бойко Борисов се спря на проф. Николай Петров, който оглавяваше ВМА.

Аргументите в интерес на Костадин Ангелов били, че той е управител на огромна болница. Не се е забърквал в кавги и е добре признат от медиите.

Същевременно след срещата на водачите потеглиха сигнали, че новият здравен министър няма да е доктор. Партньорите, които стоят зад кабинета " Борисов 3 ", желали икономист, който да управлява прецизно политиките в бранша, без да е привързан. В новата ни история има единствено един министър, който не бе доктор - юристката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Както извънредно БЛИЦ заяви вицепремиерът Валери Симеонов е бил измежду номинациите за здравен министър. Това е станало откакто военачалник Николай Петров се отдръпна от поста.

" Вярно е, че имаше предложение да стана министър на опазването на здравето, защото на този пост се желае човек със здрави нерви. Аз не се съгласих! Ще поддържа кандидатурата, която предложи ГЕРБ. За мен е значимо идващият здравен министър да продължи политиката на военачалник Петров ", съобщи пред организацията Симеонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР