Шефът на администрацията на Белия дом Джон Кели е поредният,

...
Шефът на администрацията на Белия дом Джон Кели е поредният,
Коментари Харесай

И Джон Кели обмисля да напусне Тръмп

Шефът на администрацията на Белия дом Джон Кели е следващият, който може да напусне Доналд Тръмп. Според „ Ню Йорк таймс “ той обмисля скоро да подаде оставка. Тя ще е следващата от многото в екипа на Тръмп.

Много чиновници на Белия дом, в това число Кели, са недоволни от работата си в администрацията. Те считат, че президентът Тръмп не се вслушва в препоръките на екипа си, избира да се довери на инстинктите си и да работи без да пита, написа изданието.

Според източници на вестника неотдавна Кели споделил пред сенатори, че Белият дом е „ неприятно място за работа “. Той и заместникът му Джо Хъгин се чудели още какъв брой дълго да останат на постовете си.

След ноемврийските частични избори за конгреса се чака нова вълна евентуални огромни уволнения и оставки в Белия дом, само че това наподобява не тревожи Тръмп, отбелязва изданието. Неговите източници означават навика на милиардера да се отървава от всичко, което му пречи по пътя към задачата, в това число от подчинените, от които постоянно получава отводи на настояванията си.

Напоследък Тръмп все по-често се доверява на мнението на свои познати и доближени отвън администрацията, вместо на  съветниците си. Това се отнася и за Кели, чието въздействие върху Тръмп ставало все по-слабо.

През април Си Ен Ен разкри, че милиардерът постоянно почнал да употребява персоналния си смарт телефон за диалози, вместо служебните стационарни телефони, което тревожело администрацията на  Белия дом. По данни на медиите президентът не желал да споделя с Кели с кого и какво беседва. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР