Шефът на АБВ Румен Петков се обърна на постоянно присъствие

...
Шефът на АБВ Румен Петков се обърна на постоянно присъствие
Коментари Харесай

Защо Васил Божков наднича зад Румен Петков на протестите СНИМКИ

Шефът на АБВ Румен Петков се обърна на непрекъснато наличие на митингите паралелно с "Отровното трио " и обнадежден от юмрука на Румен Радев към този момент седмици наред.

Какво търси в Триъгълника на властта някогашният министър на вътрешните работи от Българска социалистическа партия, който се елементарни с поста си след скандални разкрития за секрети срещи с дупнишките мафиоти брата Галеви.

А в този момент той е на първа линия на "великото национално въстание ", проведено както означи и испанският в. АВС от обвиненият олигарх Васил Божков, укриващ се от правораздаването в далечна чужбина. Случайност ли е това. Или "топла връзка ".

По-скоро второто, демонстрират любопитни фотоси, който свидетелстват, че Румен Петков освен е гостувал на хазартния необут, само че го е почитал и със скъпи блага. Като този голям портрет на сами Васил Божков, съпроводен с многозначителна записка: "От княз Ростовски и Румен Петков за господин Божков ".






Освен с Божков, Румен Петков е прочут и с вразките си с боса на Лукойл Валентин Златев, който също е обект на прокурорска инспекция. Не са забравени и пикантните му осъществявания в плевенския шадраван. Ето за какво надали Румен Петков е точният човек който може да учи на морал другите и то обществено по площадите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР